محمدباقر نوبخت، معاون برنامهریزی رئیسجمهور:
زمانی که دولت تدبیر و امید برسرکار آمد با انبوهی از پروژههای نیمهکاره روبهرو بود و به همین دلیل تصمیم گرفت به جای کلنگزنیهای جدید به فکر اتمام و بهرهبرداری از آنها بیفتد.
در سفرهای استانی رئیسجمهوری نیز مشاهده میشود که کلنگزنیهای بیهدف انجام نمیگیرد و عمدتا پروژههای خوبی به افتتاح و بهرهبرداری میرسد تا مردم بتوانند از وجود آنها استفاده کنند. اعتبارات دولت به اندازهای است که اگر بخواهد به تمامی پروژهها اعتبار تزریق کند به شکل قطرهچکانی این امر میسر خواهد بود و درد زیادی را دوا نمیکند به همین دلیل تصمیم گرفته شد که اولویت با پروژههایی باشد که از پیشرفت 80 درصدی برخوردار هستند که هرچه سریعتر به افتتاح و به بهرهبرداری برسند.درصدد هستیم که طی سالجاری و سال آینده عمده پروژههایی که از پیشرفت فیزیکی مناسب برخوردار بودهاند به مرحله بهرهبرداری برسند تا مردم بتوانند از وجود آنها برخوردار شوند.اعتبار 100 درصدی برای طرحهای عمرانی استانهای مختلف کشور به صورت کامل به تمامی استانها پرداخت شده است.
محمود حجتی، وزیر جهادکشاورزی :
ممنوعیت واردات برنج نداریم اما برای حمایت از تولیدکنندگان و شالیکاران، محدودیت واردات برنج را در فصل برداشت در دستور کار قرار دادهایم. با افزایش تعرفه واردات برنج هماکنون به توازن واردات در این محصول رسیدهایم و این در حالی است که طی سالهای اخیر با واردات بیرویه این محصول مواجه بودیم. برای برقراری توازن در واردات برنج در فصلهای خارج از برداشت این محصول نیز قرار است تعرفه بالای 20 درصد را برای واردکنندگان این محصول اعمال کنیم. معتقدم تولید برنج ما باید منحصر به شمال کشور باشد و نباید جز برنج، محصول دیگری را در استانهای گیلان و مازندران تولید کنیم .باتوجه به محدودیت منابع آبی، کشت برنج در مناطق دیگر کشور به صلاح نیست و برای کمک به کشاورزان این مناطق باید کشتهای جایگزین معرفی کنیم .کشور ما سالیان متمادی است که با خشکسالی و محدودیت منابع آبی مواجه است بنابراین باید به تدریج خود را از لحاظ فرهنگی و ظرفیت بهکارگیری از منابع با شرایط وفق دهیم. هماکنون بحث چگونگی استفاده از آب در مزارع کشاورزی مطرح است که برای داشتن منابع آبی پایدار در این بخش باید مسائل مربوط به آبخیزداری مورد توجه قرار گیرد.