سردبیرآزاداندیش


تشکر از شما بازدید کننده گرامی ، پایگاه خبری نقدی بر اقتصاد ایران، در بخش باشگاه اقتصادی امروز خود برگزیده ترین اخبار اقتصادی ایران و جهان را منتشر می نماید.

تیتر اخبار

1-  مجوز پذیرش ۸ شرکت جدید در فرابورس صادر شد

2- نارنگی کماکان مجوز واردات ندارد

3- هند پول نفت ایران را با فولاد می‌دهد

4- طیب‌نیا و اردوغان دیدار کردند

5- بی‌اطلاعی برقی‌ها از مزایده گازهای فلر

6-  ایجاد ۴۰۰هزار فرصت شغلی تا پایان سال

جهت آگاهی از متن کامل اخبار به ادامه مطلب مراجعه نمایید


مجوز پذیرش ۸ شرکت جدید در فرابورس صادر شد

فارس: معاونت توسعه بازار فرابورس ایران گفت: با پذیرش شرکت‌های توسعه و عمران شهرستان نایین، کشترانی والفجر، تولید و خدماتی صنایع نسوز توکا، مواد ویژه لیا، لیزنگ امید، کشتیرانی جنوب خط، فرآوری زغال سنگ پرورده طبس و بیمه اتکایی ایرانیان توسط هیات پذیرش فرابورس ایران موافقت شد. به گزارش  فرابورس ایران، سیدمهدی علم‌الهدی اعلام کرد: طی جلسات هیات پذیرش در ماه‌های مهر و آبان، با ورود 8 شرکت جدید به فرابورس موافقت شد. سیدمهدی علم‌الهدی افزود: شرکت‌های توسعه و عمران شهرستان نایین، کشتیرانی والفجر، تولید و خدماتی صنایع نسوز توکا، مواد ویژه لیا، لیزنگ امید، کشتیرانی جنوب خط، فرآوری زغال سنگ پرورده طبس و بیمه اتکایی ایرانیان از جمله شرکت‌هایی هستند که با پذیرش آنها توسط هیات پذیرش فرابورس ایران موافقت شده است. وی درمورد شرکت 25 میلیارد ریالی توسعه عمران شهرستان نایین ادامه داد: گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو و طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو از سهامداران عمده این شرکت محسوب می‌شوند. همچنین زمینه فعالیت آن انجام عملیات ماشین کاری با ظرفیت 357 هزار قطعه در سال بوده، به‌طوری‌که قطعات خام میل لنگ و میل بادامک پس از انجام عملیات به محصول تبدیل می‌شود. به گفته علم‌الهدی کشتیرانی والفجر 2/561 میلیارد ریال سرمایه داشته و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، 90 درصد مالکیت سهام آن را در اختیار دارد. 

نارنگی کماکان مجوز واردات ندارد

ایرنا: رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات کشاورزی با اشاره به ممنوعیت واردات میوه، گفت: تاکنون مجوزی برای واردات میوه از جمله نارنگی صادر نشده و مردم نگرانی برای مصرف نداشته باشند. سیدرضا نورانی درباره اعلام اخبار و تصاویری مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی به کشور و آلوده بودن آن به نوعی کرم کشنده، افزود: برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، دولت و وزارت جهاد کشاورزی به طور جدی از سال 90 واردات هرنوع میوه را ممنوع اعلام کرده و تابه امروز طبق مجوزهای دولتی هیچ نوع میوه‌ای به‌ویژه نارنگی از پاکستان وارد کشور نشده است.وی اظهار کرد: نارنگی پاکستانی (کینو) موجود در بازار ربطی به واردات این میوه ندارد بلکه این محصول در استان های جنوبی کشور از جمله جهرم و بم کشت می‌شود و در حال حاضر فصل برداشت و عرضه این محصول است.به گفته وی، امسال کمبودی در تولید و تامین نارنگی مورد نیاز کشور نداریم.وی مصرف میوه را در سلامت جامعه موثر دانست و تصریح کرد: انتشار چنین اخبار و تصاویری در سایت های مجازی تنها می‌تواند نگرانی مردم را برای مصرف محصولات کشاورزی و میوه افزایش دهد.نورانی تاکید کرد: درحال حاضر تنها موز، آناناس و انبه مورد نیاز کشور وارد می‌شود و تاکنون مجوز جدیدی برای واردات میوه صادر نشده است. رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات کشاورزی گفت: هم اکنون انواع مختلف میوه های رنگارنگ در سطح شهر دیده می‌شود که به صورت قاچاق وارد و عرضه می‌شوند و واردات هیچیک از این میوه ها از طریق مبادی رسمی نیست. 

هند پول نفت ایران را با فولاد می‌دهد

ایسنا: شرکت اسار هند قصد دارد از درآمد‌های نفتی مسدود شده ایران در هند برای پرداخت پول صادرات فولاد خود به ایران استفاده کند. به گزارش رویترز، شرکت نفتی اسار هند در تلاشی تازه برای دورزدن تحریم‌های مالی غرب علیه ایران قصد دارد از درآمد‌های نفتی مسدود شده ایران در هند برای پرداخت پول فولاد صادراتی خود به این کشور استفاده کند. شرکت ملی نفت ایران در ماه اوت این مکانیزم پرداخت را پیشنهاد کرد که احتمالا راه جدیدی را برای آزاد‌ سازی پول نفت صادراتی ایران که تحت تحریم‌های غرب در هند مسدود شده ایجاد می‌کند. به گفته منابع صنعتی و دولتی و نامه‌هایی که به رؤیت رویترز رسیده، شرکت اسار از دولت هند درخواست کرده که این شرکت را از پرداخت نفتی به ایران معاف کند و در عوض این بدهی‌ها را با قرار‌داد 5/2 میلیارد دلاری صادرات ورقه‌های فولادی به یکی از شرکت‌های تابعه شرکت ملی نفت ایران تسویه کند.این طرح در مرحله حساس گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و غرب مطرح شده است. مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 و توافق موقت هسته‌ای که به ایران اجازه می‌دهد بخشی از پول نفت خود را دریافت کند هفته گذشته تا اواسط سال 2015 تمدید شد.شرکت ملی نفت ایران از اظهارنظر در این‌باره خودداری کرده است. وزارت دارایی هند نیز در این خصوص اظهار‌نظر نکرد. جاناتان موس، رئیس بخش تجارت دریایی در یک شرکت حقوقی در لندن گفت: صادرات فولاد به ایران براساس تحریم‌ها ممنوع است. 

طیب‌نیا و اردوغان دیدار کردند

مهر: وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با رئیس جمهور ترکیه دیدار وضمن گفتگو پیرامون روابط دوجانبه، دعوتنامه رئیس‌جمهور کشورمان را به رئیس جمهور ترکیه برای سفر به تهران تسلیم وی کرد.طیب نیا در حاشیه نشست کمیته دائمی همکاری های اقتصادی سازمان همکاری اسلامی با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه دیدار و پیرامون مسائل روز و همچنین تعمیق رابط دوجانبه در حوزه‌های اقتصادی تاکید کردند.این دیدار در فضایی صمیمانه انجام گرفت و اردوغان ضمن تشکر از حضور فعال ایران در اجلاس کومسک نسبت به توسعه ظرفیت های همکاری اقتصادی و تجاری دوجانبه تاکید کرد.طیب نیا نیز در این دیدار ضمن اشاره به حساسیت تحولات منطقه و تاکید بر اهمیت توسعه روابط کشورهای اسلامی با یکدیگر آمادگی تهران برای توسعه روابط اقتصادی با آنکارا را اعلام کرد. در این دیدار علیرضا بیگدلی، سفیر کشورمان در آنکارا و محمد خزاعی، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی ایران نیز حضور داشتند. همچنین با پیشنهاد طیب‌نیا در اجلاس کومسک  میزبانی کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی به ایران رسید. بر این اساس این کنفرانس سال آینده میلادی در شهر مشهد برگزار می‌شود. وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در حاشیه نشست کمیته دائمی همکاری‌های اقتصادی سازمان همکاری اسلامی در استانبول بر اهمیت این نشست در حوزه اقتصاد گردشگری کشورهای اسلامی تاکید کرد. 

بی‌اطلاعی برقی‌ها از مزایده گازهای فلر

ایلنا: مدیرعامل توانیر گفت: ما پیشنهادی مبنی بر شرکت در مزایده گازهای فلر دریافت نکرده‌ایم و خودمان هم برنامه‌ای برای استفاده از این گاز در تولید برق نیروگاهی نداریم. همایون حائری، مدیرعامل توانیر درخصوص برنامه وزارت نیرو برای استفاده از گازهای فلر در تولید برق نیروگاهی گفت: تا کنون با توانیر صحبنی در زمینه استفاده از گازهای فلر نشده است. وی افزود: ممکن است مپنا بخواهد از این گاز‌ها استفاده کند ولی از توانیر در ارتباط با شرکت در «مزایده گاز فلر» نه دعوتی شده است ونه این شرکت کاری قرار است که انجام دهد. حائری تصریح کرد: درحال حاضر شرکت نفت به ما گاز می‌دهد و برق تولید می‌کنیم و قرار نیست در مزایده شرکت نفت برای گازهای فلر شرکت کنیم. وی خاطرنشان کرد: ما از گاز طبیعی برای «تولید برق» استفاده می‌کنیم و برای گاز فلر وارد مزایده نمی‌شویم، بنابراین ما نه چنین برنامه‌ای داریم ونه پیشنهادی برای استفاده از گاز‌های فلر دریافت کرده‌ایم. هفته گذشته شرکت ملی نفت طی فراخوانی از سرمایه‌گذاران بخش خوصی دعوت کرد کرد که با شرکت در مزایده نسبت به خریداری ۲۰ میلیون مترمکعب گاز فلر (گازهای همراه نفت) اقدام کنند.فلر گازی (gas fiare) یک وسیله سوزاندن گاز است که در کارخانجات صنعتی مثل پالایشگاه نفت، کارخانجات شیمیایی، کارخانجات فرآوری گاز طبیعی و نیز سایت‌های تولید نفت و گاز دارای چاه نفت، چاه گاز، اسکله‌های نفت و گاز فراساحلی و مکان‌های دفن زباله بکار می‌رود.زمانی که نفت خام از چاه‌های نفت خشکی و فراساحلی استخراج می‌شود، گاز طبیعی همراه با نفت نیز استخراج می‌شود . 

ایجاد ۴۰۰هزار فرصت شغلی تا پایان سال

تسنیم: معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار با اشاره به ایجاد ۴۰۰ هزار فرصت شغلی تا پایان سال گفت: ریزش نیروی کار تا پایان سال ۹۲ بوده است و در سال ۹۳ به ثبات اشتغال رسیده‌ایم. حسن طایی معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار در نشست خبری اعزام نیروی کار به خارج از کشور با اشاره به اجرای بسته سیاستی توسعه اشتغال پایدار از اواسط سال 93 گفت: در صورتی که کشور به رشد اقتصادی مانند ماه‌های گذشته دست یابد ایجاد فرصت‌های اشتغالی مورد هدف محقق خواهد شد.وی با اشاره به اینکه بسته سیاستی توسعه اشتغال پایدار با همکاری دستگاه‌های عضو شورای‌عالی کار با دو راهبرد ایجاد اشتغال پایدار و توسعه فرصت‌های شغلی در بازار بین المللی دنبال می‌شود، ابراز کرد: یکی از موارد مهم در این بسته سیاستی توجه به اعزام نیروی کار به خارج از کشور است که با توجه به حجم مبادلات و نوع تعاملات سیاسی با کشورهای مختلف در حال حاضر بیشترین نیروی اعزامی از کشور به کشورهای حاشیه دریای خزر است. وی توجه به بازار کار بین‌المللی را یکی از سیاست‌های اشتغالی وزارت کار دانست و افزود: اگر بخواهیم مباحث اقتصادی را در اقتصاد باز بررسی کنیم باید بحث بنگاه، خانواده و دولت را در سطح اقتصاد بین‌المللی مورد ارزیابی قرار دهیم. یعنی در حوزه روابط کار هم اعزام نیرو به خارج از کشور داشته باشیم و هم نیرو بپذیریم.

fhlsm,gdk

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی