سیدرحمتا... اکرمی، معاون وزارت اقتصاد:
سهم اعتبارات هزینهای از مجموع مصارف عمومی دولت در قانون بودجه سال جاری (معادل 325/493/1 میلیارد ریال) برابر 7/70 درصد است که این رقم در سال 1392 (معادل 926/205/1 میلیارد ریال) 4/70 درصد بوده که از نظر اعتباری به میزان 399/287 میلیارد ریال افزایش یافته است.سهم پرداخت اعتبارات هزینهای در 8 ماهه سال جاری با مبلغ 627/909 میلیارد ریال معادل 7/82 درصد از مجموع مصارف عمومی دولت را به خود اختصاص داده که سهم این بخش در مدت مشابه سال 1392 با مبلغ 508/704 میلیارد ریال معادل 8/89 درصد از کل مصارف بوده است.این موضوع مبین این واقعیت مهم است که در مقایسه عملکرد اعتبارات هزینهای در سال 1392 و سال 1393، حدود 7 درصد در مقطع 8 ماهه صرفهجویی صورت گرفته که در راستای مدیریت نقدینگی منابع عمومی دولت و هدایت آن به سمت اجرای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای بوده است.همچنین در 8 ماهه سال جاری 5/91 درصد اعتبارات هزینه ای (هشت دوازدهم قانون بودجه سال 1393 کل کشور) پرداخت شده و این درحالی است که این درصد در دوره مشابه سال قبل معادل 6/87 درصد بوده است.
داود پرهیزکار، معاون وزیر راه و شهرسازی:
فرکانس بیسیمهای تهران در ردیف باند رادارهای هواشناسی قرار دارند و این مساله سبب میشود، نویزهای مزاحم بر روی تصاویر رادارهای هواشناسی مشاهده شوند. تداخل این فرکانسها به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام شده تا با انجام اقدامات مناسب از انتشار نویزهای مزاحم جلوگیری کند. تصاویر راداری سیستمهای پایش هوا که به صورت سنجش از راه دور عمل میکنند، تکنولوژی بالایی دارند و تمام کشورهای توسعه یافته جهان از این سیستمها برای پایش هواشناسی خود استفاده میکنند. هماکنون 8 رادار، پایشهای هواشناسی کشور را انجام میدهند و سازمان هواشناسی درصدد است با تامین اعتبارات مورد نیاز بین 2 تا 3 سال آینده تعداد رادارهای خود را به 20 رادار در سطح کشور افزایش دهد. با این حال نویزهای مزاحم اجازه نمیدهند پدیدههای خرد و میان مقیاس به سهولت بر روی رادارهای هواشناسی مشاهده شوند. پدیدههای بزرگ مقیاس هواشناسی در مقیاسهای خرد و متوسط قابل مشاهده نیستند و پیشبینی هوا طی چند روز آینده معمولا براساس تحزیه و تحلیل پدیدههای بزرگ مقیاسهای عملی است. در این مقیاس با تجزیه و تحلیل نقشههای هواشناسی میتوانیم میزان دما و مقایسه بارشها را تا 6 ماه دیگر نیز اعلام کنیم.
محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رئیسجمهوری:
افزایش درآمد سرانه و پایداری جمعیت در مناطق روستایی از مهمترین اموری است که به هر دلیل کمتر مورد توجه قرار گرفته که امید است تصمیمات خوبی نیز در این زمینه اخذ شود. پروژههای مصوب سفر هیات دولت به استان خراسانجنوبی حتما اجرایی خواهد شد و تفاوت اصلی سفرهای کاروان دولت تدبیر و امید به استانها در این است که برای تصویب یک مصوبه ساعتها کار مطالعاتی و کارشناسی انجام میشود تا مصوبات این سفر حتما و لزوما اجرایی و عملیاتی شود. یکی از ویژگیهای بارز این سفرها تزریق روحیه نشاط و امید در بدنه جامعه است ضمن اینکه امید است با سفری که انجام میشود بازنگری مجددی بر محرومیتها و عقبماندگیهای تاریخی این استان صورت گیرد تا شاهد تحول اساسی این استان در تمامی زمینهها باشیم. امید است مردم استان همچون گذشته با حضور پر شور خود در استقبال از ریاست محترم جمهور یک بار دیگر ولایتمداری و پایبندی خود به ارزشهای والای اسلامی را نشان دهند که قطعا همینگونه خواهد بود.امیدوارم این سفر سرآغاز پیشرفتهای عمرانی، اقتصادی و صنعتی در استان خراسان جنوبی باشد تا در آیندهای نزدیک شاهد افزایش درآمد سرانه و رشد و توسعه همهجانبه استان باشیم.
علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
بر اساس طرح جدید بیمه بیکاری افرادی که دچار بیکاری هستند به کارگاهها معرفی خواهند شد. کارگاههایی که دچار مشکل میشوند بیکاران آن به کارگاههای دیگر معرفی میشوند و بخشی از مزد را وزارت کار و بخشی دیگر را کارفرما پرداخت خواهد کرد. درحال حاضر 200 هزار نفر بیمه بیکاری داریم که با اجرای این طرح 2هزار میلیارد تومان در سال صرفهجویی خواهد شد. برخی از مشاغل سخت و زیانآور سلامت کارگران را همواره تهدید میکند، در صورتی که 10 روز وقفه در مشاغل سخت و زیانآور ایجاد میشد، نوع سختی و زیانآوری شغل ابطال میشد اما هماکنون با تلاشهایی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام داده فاصله 10 روز وقفه به یکسال افزایش یافته است. برخی از مشاغل نظیر کار در عمق دریا یا کار با برخی از اشعههای زیانآور، از کارهای سخت و زیانآور محسوب میشوند، هرچند باید سختیهای بسیاری از مشاغل را با استانداردسازی آنها کاهش داد. بخش مهمی از سختی و زیانآوری مشاغل که بار مالی زیادی دارند را میتوان با استانداردسازی کاهش داد.