سردبیرآزاداندیش

سال 1394 سالی مهم وسرنوشت‌سازبرای ملت ایران است. در این سال مردم وگروه‌های سیاسی سرنوشت خود را رقم خواهند زد و با بصیرت وآگاهی کامل نمایندگان خویش را برای یک دوره‌ی چهار ساله دیگر در مجلس شورای اسلامی برخواهند گزید وسرنوشت‌شان را به دست آنان خواهند سپرد.
حال آنکه در ابتدای روند تحرکات انتخاباتی مجلس دهم شورای اسلامی‌، هشدار ورود پول‌های کثیف به انتخابات مجلس از سوی مقامات دولت روحانی چند وقتی است به دغدغه‌ی اصلی مسئولین و افراد جامعه تبدیل شده است. در تکمیل مقدمه‌ی مطرح شده بایستی به این موضوع اشاره نمود که، مشخص نیست مسئله‌ی ورود پول‌های کثیف به انتخابات از چه زمانی شدت گرفت.

در واقع در هر انتخاباتی برخی کاندیداها بودند که افرادی باسابقه‌ی سیاه مالی در ستادهای آنان رفت‌وآمد می‌کنند. اما انگار بعد از اعتراف محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت دهم نسبت در خصوص کمک مالی به 170 کاندیدای مجلس، نظارت جدی‌تری بر ورود و خروج پول به ستادهای انتخاباتی شده است و در این میان رد پاهایی از ورود پول کثیف به انتخابات هم دیده شده است.

رحمانی‌فضلی، وزیرکشور که روزگاری جانشین رحیمی در دیوان محاسبات شده بود، می‌خواهد در حساب آنان سرکشی کند و موها را از ماست بیرون بکشد. البته ناگفته نماند که پیش از این هم یک‌بار محمود احمدی‌نژاد از دست داشتن »فردی که اظهارات عجیبی می‌کند« در مافیای سیگار خبر داده بود. مطلبی که با توجه به ادبیات خاص رئیس‌جمهور سابق هیچ‌وقت»کشف« نشد اما بهانه به دست رسانه‌های نزدیک به احمدی‌نژاد داد تا هر چند وقت یک‌بار یک گزینه را به‌عنوان »فرد موردنظر رئیس‌جمهور« معرفی کنند. از آن اظهارنظر سال‌ها می‌گذرد.

پول های کثیف

حالا وزیر کشور دولت یازدهم دست روی نقطه حساسی گذاشته است. این‌بار صحبت از قاچاق موادمخدر است نه سیگار و صحبت از ورود پول کثیف به انتخابات و »رحمانی‌فضلی« می‌گوید که حاضر است هر زمان که لازم باشد درصحن علنی مجلس حضور پیدا کند و درباره‌ی این ادعا توضیح دهد علاوه براین گفته است: »بنده جریان پول کثیف را به‌عنوان عضو شورای‌عالی پولشویی، وزیر کشور پیگیری می‌کنم و انتظار دارم همه جامعه به وزارت کشور در این زمینه کمک کنند با این حال همچنان برخی قصد دارند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و فشارها به وزیر کشور از همین الان شروع شده است.
در این بین خبرگان سیاسی بر این باورندکه‌، باتوجه به نامگذاری امسال به»همدلی و همزبانی دولت و ملت«، این مسئله می‌تواند نوید‌بخش همگرایی بیشتر بین مردم و دولت باشد. نمایندگان مجلس نماینده‌ی مردم هستند. به همین دلیل هنگامی که قرار است دولت و ملت با یکدیگر همزبانی و همدلی داشته باشند باید نمایندگان ملت نیز تلاش کنند با سیاست‌های دولت هماهنگ و »یک‌صدا« باشند.

به همین دلیل راهبرد مهم و حیاتی که باید مورد توجه قرار بگیرد، تشکیل مجلسی است که به این همدلی و همزبانی پایبند باشد. به‌صورت طبیعی مشخصه‌ی اصلی چنین مجلسی فاصله گرفتن از تندوری‌های سیاسی است.  تندروها علاوه براینکه فضای مجلس را به هم می‌زنند از یک سو سبب نادیده گرفته شدن مطالبات مردم می‌شوند و ازسویی دیگرمانع مهمی درجهت تحقق شعار »همدلی و همزبانی دولت و ملت« به‌شمار می‌روند.
درپایان وبه نظر نگارنده‌" مهدی حیدرپور " هشدار کنونی مقامات دولت آقای روحانی به‌دلیل افشای کمک محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت احمدی‌نژاد به برخی از نمایندگان برای انتخابات مجلس هشتم بود. منشأ سخنان وزیر کشور و دیگر مسئولان دولت به این مسئله بازمی‌گردد. اما دراین خصوص افرادجامعه توقع داشتند مسئولان جنبه‌های مختلف پرونده محمدرضا رحیمی که به شکل‌های مختلف به بیت‌المال مربوط می‌شود را برای آحاد جامعه تشریح کنند.گذشته ازآن به نظرمن هشدار مسئولان دولتی در شرایط فعلی مسئله‌ای صحیح و مدبرانه بود‌، چراکه باعث می‌شود کاندیداهایی که خود را آماده حضور در انتخابات مجلس می‌کنند، مراقب باشند که هزینه‌های تبلیغات انتخاباتی خود را از راه‌های نامشروع به دست نیاورند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی