احمدینژاد به شکلی عجیب و با یک ائتلاف به نام آبادگران در شورای شهردوم به شهرداری تهران رسید و با حمایت مجلس ششم رئیس دولتهای نهم و دهم شد و در 12مرداد92 با انبوهی مشکلات تحویل دولت یازدهم داد.
حال آنکه آن مردی که ظاهرا رفته، هر روز از او خبری جدید به گوش میرسد. زمستان سال گذشته بود که بهمن شریفزاده، از نزدیکان محمود احمدینژاد، گفته بود اصولا رئیس دولتهای نهم و دهم از سیاست نرفته است که بخواهد بازگردد. اکنون محمود احمدینژاد، تلاشهای گاه و بیگاهی برای ادامهدادن حضور خود و همطیفانش در عرصهی رسانهای و سیاسی کشور انجام میدهد.
البته این تلاشهای احمدینژاد درحالی که حدود 8ماه تا برگزاری انتخابات مجلس باقی مانده شکل پررنگتری به خود گرفته است. گرچه برخی اعضای دولت او که بعد از اتمام کار دولت دهم بهنوعی راه خود را جدا از احمدینژاد خواندهاند هم بهتازگی برای حضور دوباره در عرصه سیاسی تلاشهایی را آغاز کردهاند.
اما مقوله احمدینژاد یک سوی داستان است. او همقطارانی داشت که از سال 84 با او بودند. بعضی تاکنون کنار او ماندهاند و بعضی دیگر در مقاطع مختلف دهه گذشته و به دلایل مختلف از او بریدند. در این بین کسانی که امتحان خود را در وفاداری نسبت به اصولگرایان پس داده و آن دوران طلایی دولت نهم را رقم زدند در آینده شاهد حضور هر چه بیشتر این افراد خواهیم بود و خبر حضور آنان در قالب یک حزب به گوش میرسد.
در این خصوص عبدالرضا داوری که از یاران نزدیک احمدینژاد است به جماران گفته جمعی از وزیران و معاونان رئیس دولتهای نهم و دهم تصمیم گرفتهاند مجموعهای را با عنوان»جبهه یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی« که مخفف آن »یکتا« است تاسیس کنند اما برای تاسیس این مجموعه هیچ نوع استمزاج و نظرخواهی از احمدینژاد صورت نگرفته است و این موضوع اصولا به آقای احمدینژاد یا نزدیکان وی ارتباطی ندارد؛ در واقع این موضوع ابتکاری است که از طرف وزیران و معاون رئیسجمهور دولت قبل صورت گرفته است». در همینباره یک فرد نزدیک به احمدی نژاد تصریح کرد: این مجموعه از 17 عضو سابق دولت تشکیل شده است که ریاست این شورا به عهده مصطفی محمدنجار، وزیر کشور دولت دهم است.
وی ادامه داد: جدای از محمد نجار، دوستان دیگری مثل آقایان طریقتمنفرد، فریدون عباسی، مسعود زریبافان، حمیدرضا حاجیبابایی، کامران دانشجو، کامران باقریلنکرانی و... در این مجموعه حضور دارند. در این خصوص آقای زیبافان هم در مصاحبهای که اخیرا انجام داده، گفتند هدف اصلی این حزب را نمیدانم باید از خودشان سئوال کنید. این فرد نزدیک به دولتهای نهم و دهم درباره واکنش آقای احمدینژاد به این اقدام برخی وزیران سابقش گفت: در جلسه ولنجک وقتی این موضوع را گفتم، ایشان واکنش خاصی نشان نداند و سکوت کرد. مگر اینکه این افراد بیایند و خودشان را منتسب به آقای احمدینژاد کنند آنوقت آقای احمدینژاد میگوید اینها به من ارتباطی ندارند، ولی اینها خودشان را منتسب نکردند.
وی درباره اینکه تشکلی که اخیرا راهاندازی شده برای انتخابات مجلس برنامه دارد یا خیر؟ تاکید کرد: من خبر ندارم ولی قاعدتا وقتی در چند ماه به انتخابات مجلس مانده حزبی تشکیل میشود. طبیعتا یک نیمنگاهی به انتخابات مجلس هم دارند و تلاش میکنند که برای حضور در انتخابات لیست بدهند و فعال باشند. ولی اینکه اینها با اصولگرایان با چه نسبتی قرار میگیرند اینها چیزهایی هست که خودشان باید دنبال و پیگیری کنند.
در پایان و به نظر نگارنده"مهدی حیدرپور"با توجه به خصوصیات احمدینژاد اصلا بعید به نظر نمیرسد. او امروز نیاز به تشکیلات دارد. حزبی که تا میتواند بخشی از این فقدان را برای محمود جبران کند. احتمالا اگر امروز دوستان یکتای احمدینژاد بخواهند به صورت علنی از نزدیکی خود با اوسخن بگویند، از سوی اصولگرایان رانده خواهند شد، لذا فعلا تصمیم به حرکت با چراغ خاموش گرفتهاند. در آینده نزدیک میتوان به واقعیت پی برد.