برکسی پوشیده نیست که راهبرد جمهوری اسلامی ایران یک راهبرد دفاعی و بازدارنده است و در حقیقت با این راهبرد سلاحهای خود را تامین میکنیم. بنابراین تلاشهای ایالات متحده برای تلقین این امر که ایران میتواند یک تهدید برای منطقه قلمداد شود اساسا نمیتواند صحت داشته باشد. ایران بهدنبال خودکفایی در عرصه نظامی است به این معنا که ایران بهدنبال ساخت تجهیزاتی است که متناسب با فضای کشور است. ایران دارای یک پتانسیل انسانی قوی و نیروهای متخصص است که میتواند در این عرصه موفق عمل کند و در گذشته نیز توانسته است این امر را تا حدودی به اثبات برساند.
در طول سالهایی که ایران تحریم نظامی نبوده کمترین هزینهها را برای خریدهای تسلیحاتی اختصاص داده است و این امر بهخوبی اثبات میکند که جنگ روانی مقامات آمریکا مبنی بر اینکه ایران منطقه را ناامن خواهد کرد صحت ندارد. ایران در برههای از زمان نیز درگیر یک جنگ تحمیلی بود و به واسطهی آن مجبور به خرید اسلحه برای دفاع از خود بود. تجربه تلخ همان زمان، ایران را به آن نتیجه رساند که باید روی پای خود بایستد و هیچگاه چشم به توانمندیهای بیگانگان نداشته باشد. اما در این بین آنچه قابل تامل است اینکه: پروژه ایرانهراسی ایالاتمتحده همواره در جریان است و این مقوله در این روزها تشدید شده است؛ زیرا به امتیازگیری از ایران نیاز ضروری دارند.
در همین راستا سعی میکنند ایران را کشوری خطرناک برای جهان نشان دهند و در این زمینه به هر اقدامی دست میزنند. آمریکا ایران را یک خطر برای کشورهای عربی نشان میدهد تا تسلیحات خود را به این کشورها با قیمتهای گزاف بهفروش برسانند. امروزه کمپانیهای تسلیحاتی آمریکا که در رکود به سر میبرند به این سیاستهای دولت ترامپ امید بستهاند.
آمریکا با هدف ایجاد ائتلاف و اختلاف بین مسلمانان این تسلیحات را به آنها میفروشد تا کشورهای اسلامی را علیه یکدیگر بشوراند و از یک سو مردم یمن را قتلعام کند و از سوی دیگر علیه ایران جبههسازی کند. حاصل این سیاستهای دولت ترامپ مداخلههای غیرقانونی بوده است که در عراق و سوریه بهصورت مشخص انجام شد. موردی که همواره اتهام آن را به ایران میزنند اما همواره خودشان آن را انجام میدهند یا زمینهساز آن میشوند. گامهای ایالاتمتحده در راستای تخریب ایران بسیار سست و بیمنطق بوده است.
امروزه هر کسی میداند وقتی یک شخص از یک معاهده خارج میشود دیگر نمیتواند از طریق آن اقدامی انجام دهد اما آنها به این دلایل بیاساس خود متوسل میشوند و از راههای غیرحقوقی و غیرعلمی بهدنبال به کرسینشاندن حرف خود هستند که مورد پذیرش هیچکس و حتی همپیمانان آنها نیست. قطعا کمتر کشوری از کمپین ترامپ علیه ایران حمایت میکند. ایران نیز در این عرصه با اقتدار به مسیر خود ادامه میدهد و به آنها امتیاز نخواهد داد. ترامپ میخواهد ایران را به دستاوردی برای خود در انتخابات بدل کند که قطعا در اجرای آن شکست خواهد خورد و نتیجهای جز شکست برای او حاصل نخواهد شد.
علاوه براین نگارنده مهدی حیدرپور بر این نکته اذعان دارد که: مجموعهای از کشورها بهدنبال پاککردن چهره ایران هستند و در همین راستا با خطرناک جلوهدادن ایران بهدنبال این هستند تا این ماموریت را به سرانجام برسانند. تبلیغات در این عرصه در این روزها بهشدت زیاد شده است و امروزه تهدید واقعی را ایران معرفی میکنند. افکار عمومی جهان عرب بهخوبی میدانند که تهدید واقعی برای منطقه چه کسی است و تا این لحظه صرفا حکام این کشورها هستند که فریب آمریکا را خوردهاند.
در همین راستا بایدن هفته گذشته اعلام کرده ما به استفاده از تحریمهای هدفدار علیه آنچه بدرفتاری ایران در زمینه حقوق بشر، حمایتش از تروریسم و برنامه موشکهای بالستیک میخواند، ادامه خواهیم داد. بایدن افزود: اگر ایران تقابل را انتخاب کند، من آمادهام از منافع مهم و نظامیانمان دفاع کنم. اما اگر ایران نشان دهد آماده در پیش گرفتن مسیر دیپلماسی است، من هم آمادهام این مسیر را طی کنم. علاوه براین پمپئو هم سخن از تانکهای چینی و سامانههای هوایی روسی به میان میآورد تا کشورهای منطقه را بترساند. آنها میخواهند در آستانه انتخابات برای خود دشمنتراشی کنند. دولتی که در مقابل چشم جهانیان شهروندان خود را بهراحتی به قتل میرساند چهرهاش برای اذهان عمومی مشخص شده است. چندین ماه است که دست آنها بهصورت شفاف برای جهانیان رو شده است و مردم دیگر فریب آنها را نخواهند خورد. بنابراین صحبتهای پمپئو هم جنبه داخلی و هم جنبه خارجی دارد.
#اینستاگرام ما را دنبال کنید