همانطور که درجریان هستید باز هم آقا محمود تائید صلاحیت نشدند و تلاش های او قبل از تائید یا رد صلاحیت درشبکه های اجتماعی بسیار جالب توجه واما قابل تامل بود .
در این خصوص به آخرین شگرد ایشان در شبکه اجتماعی کلاب هاوس برای جذب طرفدار و ابرازتوانمندی های خود در نجات کشور می پردازیم که در ادامه می خوانید.
درست 15 سال و 11 ماه پیش، وقتی در رقابتی نفسگیر بر سیاستمداری غلبه کرد که تا آن زمان سابقه 8 سال ریاستجمهوری و 8 سال ریاست بر مجلس و سالها ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام و نایبرییسی مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه داشت، اغلب ناظران سیاست ایرانی متعجب و شگفتزده شدند اما آنچه در سالهای بعد و بهخصوص پس از پایان دوران 8ساله دولتداریاش رقم خورد، به باور بسیاری حتی از آن ورود عجیب به صحنه سیاست ایرانی نیز باورناپذیرتر و شگفتانگیزتر بود.
البته سالهای اخیر هربار صحبت از احمدینژاد به میان آمده و بهخصوص هرگاه او با کنشی تازه، تنشی تازه در فضای سیاسی کشور ایجاد کرده، از سوی ناظران سیاسی مطرح شده و هرکدام نیز از نگاه خود سعی کرده پاسخی به آن بدهد. پرسشهایی که حالا و پس از آنکه شامگاه جمعه و شنبهای که گذشت، دو نمونه دیگر از کنشهای سیاسی احمدینژاد، اینبار در شبکه اجتماعی کلابهاوس رقم خورد، مطرح است و بسیاری از ناظران و تحلیلگران سیاسی ایرانی این و آنسوی مرزها سعی در یافتن پاسخ آن داشتهاند. محمود احمدینژاد شبها حضور خبرسازی در کلابهاوس دارد.
او در یک اتاق گفتوگو در کلابهاوس به سوالات خبرنگاران و حاضران پاسخ داد. همچنین در اتاق دیگری نیز مصاحبه اقتصادی از پیشضبطشدهای منتشر شد که آن هم حاشیهساز شد. احمدینژاد که نامزد انتخابات ریاستجمهوری شده در شبکه اجتماعی کلابهاوس و اتاق گفتوگویی با عنوان »نقد ساختار فعلی جمهوری اسلامی و چرایی عدم تحقق آرمانها« حضور یافت و به سوالات پاسخ داد.
سوالات چالشبرانگیز بیشتر درباره حوادث سال 88 بود. او درباره کشتهشدن ندا آقاسلطان در اعتراضات پس از انتخابات 88 گفت: »قتل ندا آقاسلطان برای خرابکردن چهره ملت ایران بود و آن یک توطئه بود و از قوه قضائیه خواستم که بهطور جد رسیدگی کند و فکر نمیکنم کار بدی کردم و اگر رسیدگی شده بود و افرادی که این کار را کرده بودند مجازات شده بودند امروز خیلی از مسائل روشن شده بود«. او خطاب به عبدالله مومنی از فعالان سیاسی اصلاحطلب که پس از انتخابات 88 بازداشت شد گفت وقتی شما زندان بودید من خیلی ناراحت بودم و برای آزادی شما تلاش کردم که نشد. احمدینژاد گفت حقوق مدنی فارغ از مذهب است.
احمدینژاد درباره سفر بحثبرانگیزش به مصر در زمان ریاستجمهوری گفت: »سفر من به مصر دوجانبه نبود، زیرا سفرهای دوجانبه دارای پروتکلهای متفاوت است. ما برای کنفرانس کشورهای اسلامی به مصر رفتیم و آقای مرسی تا پای پرواز با من آمد و کلی با من صحبت کردند و همه از من دعوت کردند و جلسه قویای با هم داشتیم و به من احترام گذاشتند. در سفر من به مصر کسی به من کفش پرت نکرد. همه مردم به استقبال من آمدند و خیلی شعار دادند و استقبال خوبی کردند«.
نکته قابل توجه اینکه: کاربران فارسیزبان کلابهاوس که این روزها بسیار هم پرتعدادند، شامگاه جمعه را درحالی سپری میکردند که بخشی از این جماعت گوش به صحبتهای محمود احمدینژاد سپرده بود، به این تصور که نوایی که بهعنوان صوت و صدای گفتوگوی اقتصادی او با یک پایگاه خبری-تحلیلی در کلابهاوس طنین انداخته، صدای گفتوگوی زنده اوست. هنوز اما این غائله به پایان نرسیده بود که معلوم شد مصاحبه مدتی پیش انجام شده و آنچه میشنویم، تنها صوت آن است یا بهقول کاربران کلابهاوس، »نوار صحبتهای احمدینژاد«. این البته پایان داستان نبود و او شامگاه شنبه نیز ظاهرا برای آنکه جبران مافات کرده باشد، بار دیگر در کلابهاوس حاضر شد تا دستکم اینبار بهصورت زنده پاسخگوی پرسشهای کاربران این شبکه اجتماعی باشد. اینبار البته نیرنگ و ترفندی در کار نبود؛ گرچه تاکید بر اینکه سوالات صرفا در چارچوب آنچه او و یاراناش این مدت اخیر »نظریه مدیریت ایرانی« میخوانند، باشد و از این حدود خارج نشود، تاحدودی در مسیر انجام یک گفتوگوی بیواسطه و آزاد خلل ایجاد میکرد. چه مصاحبهای کلابهاوسی و زنده شبیه به آنچه شامگاه شنبه شاهد بودیم و احمدینژاد بیتوجه به آنچه از او پرسیده میشد، آنچه خود صلاح میدانست را در مقام پاسخ بیان میکرد.
در پایان نگارنده مهدی حیدرپور بر این موارد اذعان دارد که: رییس دولتهای نهم و دهم که طی ماههای اخیر ژست اپوزیسیون به خود گرفته و با اظهارنظرهای ساختارشکن و تحرکات پوپولیستی خود را حامی مستضعفان و مظلومان جلوه میدهد در صحبتهای خود در کلابهاوس شاید به بیان برخی مطالب پرداخت اما ناگفتههای زیادی را نیز برجای گذاشت؛ از ماجراهای سال 88 که ابعاد بسیار پیچیدهای دارد گرفته تا مساله چگونگی دورزدن تحریمها، از تولد بابک زنجانی و امثال او در دوره ریاستجمهوری احمدینژاد که به بهانه دورزدن تحریمها سرمایه ملی را به تاراج بردند تا ماجرای گمشدن دکلهای نفتی. احمدینژاد حتی به دوران عملکرد هشتساله خود که در آن در حوزههای مختلف پرونده چندان درخشانی ندارد نیز اشاره نکرد، بهخصوص درباره پرونده هستهای که بهموجب اظهارات هزینهساز وی و کاغذپاره خواندن تحریمهای شورای امنیت 6 قطعنامه علیه کشورمان تصویب شد و ایران در حوزه مبادلات بینبانکی بینالمللی تجارت بینالمللی و فروش نفت با محدودیتهایی مواجه شد و اگر نبود توافق برجام امروز معلوم نبود کشور در چه شرایطی قرار میگرفت.
اینستاگرام مارادنبال کنید
سلام
فضای رایگان آپلود فایل و آپلود عکس اشتراک گذاری ویدیو...اهنگ...فایل
https://98share.com/