سردبیرآزاداندیش

معمولا وقتی انسان به موسیقی مورد علاقه خود گوش می دهد احساس لذت می کند و حالت مطبوعی به او دست می دهد که این وضع در مورد بیماران روانی نیز صدق می کند. گوش کردن به موسیقی ملایمی که دوست داریم به اعصابمان آرامش می بخشد. فایده دیگر موسیقی در زمینه درمان تاثیر آن در شخصیت بیمار روانی ، اجتماعی کردن آنان است . بیماران روانی که معمولان از حیث روابط اجتماعی و مردم داری ، افراد ناتوانی هستند به وسیله آوازهای جمعی از انزوا بیرون می آیند و دست کم بطور موقت اجتماعی می شوند. به وسیله موسیقی می توان بیماران را به هنگام درمان های دشوار و حتی عمل های جراحی تا حدودی از خود و رنج خود غافل ساخت . یکی دیگر از فواید موسیقی درمانی پدید آوردن احساس آسودگی و آرامش در بیمار است . از این گذشته به بیماران یاری می کند که زمان را به خوشی بگذرانند و کمتر خسته شوند. همچنین این کار برای شل کردن عضلات و کسب آرامش و نشاط مفید است . موسیقی لذت تلقین پذیری انسان را تخفیف می دهد، در حواس و آستانه آنها تاثیر و واکنش های عضلانی را تقویت می کند.

مهدی حیدرپور-فواید موسیقی

توصیه های ساده و سودمند
افکار خود را در زیبایی آوای موسیقی رها سازید بهتر است غم های خود را در قالب موسیقی بیان کنید.
به موسیقی های آرام فاقد تحرک زیاد گوش فرا دهید.
دقایقی را به خود اختصاص دهید و کاری کنید که به شما احساس آرامش دهد.

(گوش دادن به موسیقی آرام )
در پراضطراب ترین لحظات زندگی تان به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید.
در خانه موسیقی آرام بگذارید تا محیطی آرامبخش را به وجود آورید. با گوش دادن به موسیقی آرام ، خود را در فضا و زمان دیگری میهمان کنید.
هنگامی که احساس ناراحتی می کنید به موسیقی آرام بدون کلام گوش دهید.
در کنسرت موسیقی خواننده مورد علاقه خود شرکت کنید.

مهدی حیدرپور

نظرات  (۱)

مطالب  شما بسیار سودمند و با ا رزش بود . 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی