سردبیرآزاداندیش


تشکر از شما بازدید کننده گرامی ، پایگاه خبری نقدی بر اقتصاد ایران، در بخش باشگاه اقتصادی امروز خود برگزیده ترین اخبار اقتصادی ایران و جهان را منتشر می نماید.

تیتر اخبار برگزیده امروز

1-  شناسایی بیش از هزار محدوده طلا در کشور

2- آمار صادرات گل به هیچ عنوان درست نیست

3- عرضه 100 هزار بشکه نفت خام صادراتی در بورس

4- احتمال افزایش قیمت نان تا 30 درصد از اول آذر

5- صادرات نفت ایران به هند 60 درصد افزایش یافت

6- نمایشگاه اختصاصی ایران در باکو آغاز به کار کرد

جهت آگاهی از متن کامل اخبار به ادامه مطلب مراجعه نمایید


شناسایی بیش از هزار محدوده طلا در کشور

ایسنا: معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی از شناسایی بیش از هزار محدوده طلا در کشور خبر داد. بهروز برنا دیروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از 100 محدوده طلا در کشور شناسایی شده است که حدود 100 مورد آن در اولویت قرار دارد، گفت: اقداماتی در راستای شناسایی بیشتر مناطق طلا صورت گرفته است. وی ادامه داد: یک طرح اکتشافی سراسری در سال 1377 صورت گرفت که در این طرح، تمام اکتشافات موضوعی نیز در دل آن قرار داشتند که به مساله‌ طلا به صورت خاص توجه شد. برنا با بیان اینکه تاکنون 12 استان در حوزه طلا پروانه بهره‌برداری دریافت کرده‌اند، گفت: پنج استان نزدیک به رسیدن به گواهی کشف و ثبت هستند و در 21 استان دیگر نیز نشانه‌هایی از طلا پیدا شده است. معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، ذخیره قطعی طلا در کشور را 320 تن عنوان و اظهار کرد: احتمال کشف aزار تن طلا در کشور وجود دارد.وی با بیان اینکه محورهای طلاخیز بسیاری در ایران همچون کمربندی سنندج سیرجان و ارومیه دختر وجود دارد، گفت: در ارومیه دختر ظرفیت 10 تن طلا همراه با مس پروفیلی داریم.معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه در دنیا 20 درصد از طلایی که به دست می‌آورند، ترکیب با مس پروفیلی است، افزود: در این حوزه اقدامات خوبی در ایران انجام شده است.وی اظهار کرد: در حال حاضر اکتشاف در مقیاس 25 هزار صورت می‌گیرد که در مقایسه با شروع کار اطلاعات 16 برابر افزایش یافته است. 

آمار صادرات گل به هیچ عنوان درست نیست

ایلنا: مدیرعامل اتحادیه سراسری گل و گیاه گفت: در حال حاضر وضعیت تولید گل در کشور به‌گونه‌ای است که در سطح کشور نمایشگاه‌های مختلفی برگزار و واریته‌های گل به نمایش گذاشته می‌شود و این مؤید این است که ما صنعت گل را دگرگون می‌بینیم و در شرایطی قرار داریم که می‌توانیم صادرات گل را با یک الگوی بین‌المللی وارد بازار جهانی کنیم. مدیرعامل اتحادیه سراسری گل و گیاه در نشست خبری اظهار کرد: برای صادرات بین‌المللی گل، نیاز به پایانه‌هایی است که محصول کشاورزی به خصوص گل و گیاه در یک زمان کوتاه وارد بازار شود و عملیات فروش و کلیه مراحل بازدید در‌‌ همان محل و در آن زمان انجام شود و محصول فروخته شده در داخل کانتینر‌ها پلمب شده و مستقیم از مرز خارج شود. حسن ولی گفت: برای احداث چنین پایانه‌ای اتحادیه‌ و تعاونی‌های‌ سراسر کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند و نزدیک فرودگاه امام خمینی(ره) در جاده آزادگان محلی ساخته شد که حدود ۸۰ درصد مراحل اجرایی آن عملی شده است و امیدواریم تا سال آینده این پایانه افتتاح و به بهره‌برداری برسد.وی افزود: شرایط کشور به لحاظ آب و هوایی و تأمین نور برای پرورش گل کاملا مطلوب و مناسب است و بازار خوبی در اطراف کشور ما مثل کشورهای عربی و کشورهای جدا شده از شوروی برای گل تولیدی کشور ما وجود دارد.حسن ولی گفت: آمار صادرات گل به هیچ عنوان درست نیست و با واقعیت منطبق نیست چون صادرات گل در یک نقطه متمرکز نیست و از گمرکات مختلف صادرات انجام می‌شود که تاکنون آمار دقیقی از صادرات گل به ما داده نشده است . 

عرضه 100 هزار بشکه نفت خام صادراتی در بورس

ایرنا:مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران گفت: درصورت توافق درباره قیمت نفت و نحوه پرداخت، ١٠٠ هزار بشکه نفت هفته اول آذرماه در بورس انرژی عرضه می‌شود. سیدمحسن قمصری درباره آخرین وضعیت عرضه ١٠٠ هزار بشکه نفت در بورس انرژی، افزود: در این زمینه جلسات متعددی بین شرکت ملی نفت و بورس برگزار شد و قرار است در جلسه‌ای که آخر این هفته برگزار می‌شود درباره قیمت نفت و نحوه پرداخت آن بحث شود، ضمن اینکه ساز و کار عرضه نفت در بورس انرژی هم‌اکنون فراهم است. قمصری درباره اینکه آیا بخش خصوصی پیشنهاد خاصی برای قیمت نفت ارائه داده است، تصریح کرد: قیمت نفت را باید امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران اعلام کند.به گفته مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، قیمت نفت در بورس انرژی به‌طور قطع براساس قیمت نفت صادراتی ایران خواهد بود، چون قرار است این میزان نفت در خارج از کشور توسط بخش خصوصی به فروش برسد.عرضه ١٠٠ هزار بشکه نفت خام در بورس انرژی با عرضه‌هایی که پیش از این در بورس بوده متفاوت است زیرا چیزی که تاکنون در بورس انرژی عرضه شده، برای مصارف داخلی و محل تحویل آن در داخل کشور بوده اما این میزان برای صادرات در نظر گرفته شده است، یعنی خریدار پس از خرید این نفت، آن را نمی‌تواند وارد کشور کند و باید طبق ضوابط آن را به مشتریان بین‌المللی بفروشد. 

احتمال افزایش قیمت نان تا 30 درصد از اول آذر

مهر: یک مقام مسئول که نخواست نامش در خبر درج شود، از جمع‌بندی نهایی تغییر قیمت نان با مصوبه ستادتنظیم بازار خبر داد و گفت: براساس مصوبه این ستاد، قیمت نان از ابتدای آذرماه تا 30 درصد افزایش خواهد یافت.وی افزود: براساس این مصوبه، قیمت گندم و آرد 10 درصد افزایش خواهد یافت و تا سقف 20 درصد هزینه عوامل تولید نیز بسته به شرایط هر استان به افزایش قیمت گندم اضافه شده و قیمت نهایی نان را رقم می‌زند.به گفته وی، تغییر قیمت نان از ابتدای آذرماه اجرایی خواهد شد و هم‌اکنون هماهنگی‌های لازم با نانوایان صورت گرفته است، ضمن اینکه در هر استان کارگروهی به ریاست استاندار تشکیل شده است تا بسته به هزینه‌های تولید در هر استان، قیمت نهایی نان را تعیین و ابلاغ کند. پیش از این، برخی نانوایان به صورت خودسرانه اقدام به افزایش قیمت نان کرده بودند و تنها یک نوع نان به‌صورت کنجددار و با قیمت هزار تومان در نانوایی‌های خود عرضه می‌کردند.برخی مسئولان دولتی می‌گویند: با توجه به اعتراضات متعدد مردم مبنی بر عدم کیفیت نان و اعتراضات نانوایان مبنی‌بر عدم سودآوری نانوایی‌ها و همچنین درخواست دست‌اندرکاران و تولیدکنندگان آرد و گندم کشور، دولت طرح جامع مرحله ای اصلاح قیمت گندم، آرد و نان را در دستور کار قرار داده و مقرر شده است تا قیمت در آینده‌ای نزدیک با اطلاع رسانی جامع به مردم اصلاح شود. 

صادرات نفت ایران به هند 60 درصد افزایش یافت

فارس: صادرات نفت ایران به هند در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش یافت و به 309 هزار و 900 بشکه در روز رسید.به گزارش رویترز، هند در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد بیشتر نفت از ایران خریده است.بر اساس اطلاعات حاصل از عبور و مرور نفتکش‌ها، هند، دومین مشتری بزرگ نفت ایران پس از چین، در ماه اکتبر روزانه 309 هزار و 900 بشکه نفت از ایران خریداری کرده است که نسبت به ماه پیش از آن یعنی سپتامبر 28‌درصد بیشتر است. این میزان بالاترین رقم از ماه مارس تاکنون به‌شمار می‌رود. واردات نفت دهلی‌نو از تهران در بازه زمانی ژانویه تا اکتبر نیز حدود 40 درصد افزایش یافته است. این افزایش تاحدی به علت افزایش واردات نفت این کشور از ایران در 3 ماهه نخست امسال، به علت اجرایی شدن توافق موقتی ژنو است. پالایشگاه خصوصی اسار اُیل، بزرگ‌ترین خریدار هندی نفت ایران در ماه اکتبر بوده است؛ پس از آن پالایشگاه دولتی مانگالور قرار دارد. این دو پالایشگاه، تنها پالایشگاه‌های هند هستند که به‌طور منظم و ماهانه از ایران نفت می‌خرند. واردات نفت هند به‌طور کلی در این ماه نسبت به سال گذشته 4/3 درصد کاهش یافته و به 63/3 میلیون بشکه در روز رسیده است. کل واردات این کشور در 10 ماه نخست 2014 نیز با کاهش 1/3 درصدی مواجه شده است. سهم ایران از واردات نفتی دهلی‌نو در 10 ماه نخست امسال برابر با 2/7 درصد است که این رقم برای سال گذشته 9/4 درصد بوده است. 

نمایشگاه اختصاصی ایران در باکو آغاز به کار کرد

آرمان: نمایشگاه اختصاصی کالاهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه خودرو، مصالح و تجهیزات ساختمانی، لوازم خانگی، مواد غذایی، تجهیزات پزشکی، فرش و موکت و مبلمان دیروز در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان آغاز به کار کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، این نمایشگاه که پس از سفر دکتر روحانی به کشور آذربایجان برگزار شده است، نشان از عزم و تلاش تجار و بازرگانان ایرانی جهت حضور هرچه بیشتر در بازار کشور آذربایجان دارد.در نمایشگاه اختصاصی ایران در باکو که از امروز به‌مدت 4 روز دایر و آماده بازدید علاقه‌مندان است، بیش از 50 شرکت ایرانی حضور دارند.درحال حاضر عمده اقلام صادراتی ایران به کشور آذربایجان شامل مواد غذایی، محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی، مواد پتروشیمی، فرش و موکت، تجهیزات برقی،خودرو و قطعات ماشین‌آلات صنعتی است. کشور آذربایجان از پتانسیل قابل توجهی برای انجام پروژه‌های عمرانی از جمله ساختمان‌سازی، ساخت راه، سد و پل‌سازی، ساخت نیروگاه و پالایشگاه و مراکز لجستیک برخوردار است.در سال‌های اخیر صادرات کشورمان به آذربایجان افزایش یافته و امید است پس از دیدار مقامات عالی‌رتبه دو کشور و برگزاری همایش‌های تجاری، نمایشگاه‌ها و تبادل هیأت‌های تجاری، حجم مبادلات تجاری دو کشور بیش از پیش گسترش یابد. 

fhlsm,gdk

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی