سردبیرآزاداندیش


تشکر از شما بازدید کننده گرامی ، پایگاه خبری نقدی بر اقتصاد ایران، در بخش باشگاه اقتصادی امروز خود برگزیده ترین اخبار اقتصادی ایران و جهان را منتشر می نماید.

تیتر اخبار

1-  ایران نهمین تولیدکننده شمش آنتیموان در جهان

2- واگذاری 1320 هزار میلیارد ریال سهم دولتی

3- واردات میوه و برنج همچنان ممنوع

4- تعویق جلسه کارمزد کارتخوان‌ها

5- زمزمه تشکیل اتاق ایران -آمریکا به گوش می‌رسد

6- جبران ضررها  با بسته‌های مخابراتی

جهت آگاهی از متن کامل اخبار به ادامه مطلب مراجعه نمایید


ایران نهمین تولیدکننده شمش آنتیموان در جهان

ایرنا: سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهمین کشور جهان با بهره‌گیری از ذخایر داخلی موفق شد نسبت به تولید شمش آنتیموان با فناوری بومی‌سازی اقدام نماید. سیدشمس‌الدین سیاسی‌راد روز یکشنبه در مراسم اتمام مرحله بومی‌سازی دانش فنی استحصال فلز آنتیموان در مرکز یادشده به خبرنگاران، اظهار کرد: این برنامه ظرف مدت ده ماه با صرف 20 میلیارد ریال منابع اجرا شد.وی افزود: انجام مطالعات تا مرحله دستیابی به فرآیند استحصال در مقیاس آزمایشگاهی پایلوت و صنعتی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران صورت گرفت.ازجمله موارد مصرف شمش آنتیموان در واحدهای پتروشیمی، نساجی، ساخت باتری خودرو، صنعت، کاشی، سرامیک و شیشه صنایع دارویی و بهداشتی و دفاعی است. به گفته سیاسی راد مرحله بومی سازی خط تولید فلز آنتیموان با تلفیق روش‌های فرآوری مورد استفاده قرار گرفته و با عیار 15 درصد شمش تولید شد.وی ارزش فعلی هر تن شمش آنتیموان را 9 هزار و 600 تا 9 هزار و 800 دلار ذکر کرد که چین به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده در کنار کشورهایی ازجمله روسیه، کانادا و استرالیا قرار دارد.اطلاعات منتشره حاکی است کل ذخایر آنتیموان جهان دو میلیون تن است و مهم‌ترین ذخیره این ماده در کشور ما منطقه سفیدابه استان سیستان و بلوچستان است. 

واگذاری 1320 هزار میلیارد ریال سهم دولتی 

فارس: از زمان ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در سال 84 تا پایان پاییز امسال، 1320 هزار و 596 میلیارد ریال سهم دولتی توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده است که از این میزان، 715 هزار و 306 میلیارد ریال در بورس واگذار شده است. از زمان ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در سال 84 تا پایان پاییز امسال، 1320 هزار و 596 میلیارد ریال سهم دولتی توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده است که از این میزان، 715هزار و 306 میلیارد ریال در بورس انجام شده و 2/54 درصد کل واگذاری‌ها را شامل می‌شود. همچنین در این مدت 152 هزار و 58 میلیارد ریال سهم دولتی در فرابورس، 1859 میلیارد ریال از طریق مذاکره و 451 هزار و 373 میلیارد ریال از طریق مزایده واگذار شده است که به ترتیب 11.5، 0.1 و 34.2 درصد کل واگذاریها را دربر می‌گیرد.این گزارش می‌افزاید: از 1320هزار و 596 میلیارد ریال سهم دولتی واگذار شده از سال 84 تاکنون، 1265 هزار و 118 میلیارد ریال به‌صورت بلوکی، 42 هزار و 105 میلیارد ریال به‌صورت تدریجی و 13هزار و 374 میلیارد ریال به‌صورت ترجیحی واگذار شده است که به ترتیب 8/95، 2/3 و یک درصد واگذاری‌ها را شامل می‌شود.افزون بر این؛ از این میزان واگذاری، 446 هزار و 258 میلیارد ریال مربوط به شرکت‌های گروه یک ماده دو قانون اصل 44 و 874 هزار و 339 میلیارد ریال مربوط به شرکت‌های گروه دو ماده 2 این قانون بوده است. 

واردات میوه و برنج همچنان ممنوع

ایسنا: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سال جاری تصمیمی مبنی بر واردات انواع میوه،  مرکبات و برنج وجود ندارد و نیاز کشور را در داخل کشور تامین می‌کنیم. سیدخلیل آقایی در همایش کشاورزی و اقتصاد مقاومتی تجلیل از کشاورزان نمونه که در بابل برگزار شد، اظهار کرد: همه مسئولین نظام و هر کسی کاری از دستش بر می‌آید مدیون این ملت بزرگ و به‌ویژه تولیدکنندگان در روستاهاست. وی ادامه داد: در شرایط فعلی بحث امنیت غذایی به تولیدات بسته است، در این صورت شاخصه اصلی تولید به تولید‌کنندگان نیست بلکه به تداوم تولید، استمرار و توسعه تولیدات است. آقایی با بیان اینکه کشاورزی امری مقدس است، افزود: خیلی‌ها دعا می‌کنند ولی اجابت نمی‌شود، اجابت دعا از لقمه حلال است. تولیدکنندگان و کشاورزان و بهره‌برداران ما همه حاصل دسترنج خود را به‌دست می‌آورند طبیعی است که به لقمه حلال می‌رسند لذا برای رسیدن به کمال باید نیت و لقمه‌ای که داریم حلال باشد. معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه مردم ایران‌زمین به پدرانشان افتخار می‌کنند چراکه در امر مقدس تولید بودند، تصریح کرد: آمار رسمی گمرک مبنی بر واردات صعودی محصولات کشاورزی در سال‌های گذشته بود، به حدی برنج در سال‌های قبل وارد شد که امسال نیاز به واردکردن برنج نبوده و نیست لذا در گام اول واردات برنج ممنوع شد و ثبت سفارشی در این زمینه انجام نمی‌شود.

تعویق جلسه کارمزد کارتخوان‌ها

مهر:قائم‌مقام بانک مرکزی با اعلام اینکه تاکنون نظارت رسمی بر موسسات غیرمجاز نداشتیم، گفت: موسسات و بانک‌های جدید هفتگی اطلاعات خود را به بانک مرکزی می‌دهند. اکبر کمیجانی در جمع خبرنگاران درباره وضعیت موسسات غیرمجاز گفت: به‌طور رسمی تاکنون بر رفتار و عملیات این موسسات نظارت نداشتیم ولی با مراجعاتی که بانک مرکزی به موسسات غیرمجاز داشته، برآوردهایی را انجام داده است و به مرور زمان و با شفاف شدن اطلاعات به این آمار و ارقام خواهیم رسید. قائم‌مقام بانک مرکزی با تاکید بر اینکه درحال حاضر موسسات و بانک‌های جدید به‌طور هفتگی اطلاعات خود را در اختیار بانک مرکزی قرار می‌دهند، افزود: موسسات غیرمجاز درحال تلاش هستند و امیدواریم در زمان بندی تعیین شده این موسسات به نظم دربیایند. وی درباره اخذ کارمزد از دارندگان دستگاه‌های کارتخوان فروشگاهی، اظهار کرد: گزارش بانک مرکزی در این زمینه به شورای پول و اعتبار می‌رود. به‌دلیل گرفتاری‌ها و تعطیلات چندجلسه است که شورای پول و اعتبار جلسه نداشته است.کمیجانی  ادامه داد: انتظار داشتیم امروز این جلسه برگزار شود ولی چون امروز هم اکثریت اعضا در همایش اقتصاد ایران حضور دارند، احتمال تشکیل جلسه خیلی کم است و امیدواریم در هفته‌های آتی با تشکیل جلسات شورا، موضوع دریافت کارمزدها در دستور جلسه شورا قرار گیرد. وی درباره تکلیف موسسه توسعه گفت: این موضوع در دستور کار بانک مرکزی است.

زمزمه تشکیل اتاق ایران -آمریکا به گوش می‌رسد

ایلنا: رئیس اسبق اتاق بازرگانی تهران با اشاره به مانع‌تراشی سنتی‌ها و فرصت سوزی‌های دولت احمدی‌نژاد در اتاق بازرگانی برای روابط اقتصادی بخشی خصوصی ایران و آمریکا، گفت: لازمه طرح و راه‌اندازی این اتاق نهراسیدن از سنگ‌اندازی‌ها و بداخلاقی‌های احتمالی است. بهزادیان در پاسخ به اینکه آیا در رویکرد اتاق بازرگانی جدید تشکیل اتاق ایران ـ آمریکا مطرح خواهد بود یا خیر؟، گفت: باید تلاش کنیم حلقه محاصره اقتصاد ایران تنگ‌تر نشود و ما به‌عنوان بخش خصوصی باید بر ارتباط اقتصادی دو کشور مبادرت ورزیم.وی افزود: رفتار دولت ایران با آمریکا در تصمیم‌گیری‌هایی که ما اتخاذ می‌کنیم، محترم است اما نباید فراموش کنیم که جمهوری اسلامی، رهبر و دولت و ملت ایران هیچ‌گاه آمریکا را تحریم نکرده‌اند و اینگونه نباید بگوییم ما تکنولوژی و کالای آمریکایی را نمی‌خواهیم ضمن اینکه طی 35 سال گذشته سعی در خودکفایی و استقلال اقتصادی داشته‌ایم و درعین حال که سران کشور نیز از ارتباط مثبت دفاع کرده‌اند. رئیس سابق اتاق بازرگانی تصریح کرد: بنده زمانی که تشکیل اتاق ایران ـ آمریکا را مطرح کردم معتقدم بودم ارتباط بخش خصوصی با اقتصاد و بخش خصوصی آمریکا حفظ شود تا چنین اجماع و تحریم‌های دولتی و غیردولتی علیه ملت ایران اعمال نشود اما در آن زمان سنتی‌ها تلاش کردند طرح با شکست مواجه شود. وی خاطرنشان کرد: امروز معتقدم بهبود ارتباط اقتصادی با آمریکا در سیاست خارجی و رفتار دولت مشخص است. 

جبران ضررها  با بسته‌های مخابراتی

تسنیم: مدیرعامل مخابرات ایران گفت: حجم وسیعی از درآمدهای بین شهری مخابرات با همکدسازی از بین رفت و درصدد هستیم با ارائه خدمات جدید مثل ایجاد بسته‌های مخابراتی این زیان را رفع و جبران کنیم. کاظم ابراهیمی‌صدرآبادی در جمع مدیران ارشد این شرکت با اشاره به اینکه زیرساخت‌های گسترده مخابراتی قابل استفاده برای دیگران نیز هست، گفت: باید امکانات خود را دراختیار اپراتورهای دیگر نیز قرار دهیم.وی خطاب به مدیران عامل استان‌ها، گفت: ما در این نشست بنا نداریم که به عملکرد استان‌ها بپردازیم و بیشتر هدف ما بررسی مسائل و مشکلات و شنیدن دیدگاه‌های شما و تبادل افکار و اطلاعات است تا بتوانیم خدمت رسانی بهتر و بیشتری به مردم ارائه دهیم. او گردهمایی دیروز را به بخش‌های همکدسازی، تغییرات مدیریتی و ساختاری، درآمدها، فعالیت‌ها و بسته‌های جدید مخابراتی، مسایل نیروی انسانی، پشتیبانی شبکه‌ها و اینترنت پرسرعت و بستن صورت‌های مالی تقسیم کرد و گفت: امروز سعی می‌کنیم که از پرداختن به حاشیه‌ها پرهیز کرده و مسائل را به‌صورت خلاصه مطرح و بررسی کنیم.مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اجرای خوب طرح همکدسازی، گفت: اجرای همکدسازی، کار بسیار پرحجم و سنگینی بود که به حمدا... با نظارت دقیق مدیران و تلاش درخور تقدیر کارشناسان به نحو احسن و بسیار سریع وبا  کمترین مشکل انجام شد که جا دارد به همه مدیران، خدا قوت گفته و از آنان قدردانی کنم.

fhlsm,gdk

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی